o

Romeins Kwartier Heerlen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

U kunt voor het doorgeven van een wijziging gebruik maken van het e-mailadres info@romeinskwartierheerlen.nl.

De toegankelijkheid van deze website wordt zo veel mogelijk gewaarborgd door de webrichtlijnen van de overheid toe te passen.

Opnemen van links

Op deze site worden alleen externe links opgenomen naar websites van instellingen en organisaties die betrekking hebben op de onderwerpen van de pagina’s op deze site. Romeins Kwartier Heerlen is niet verantwoordelijk voor de inhoud en actualiteit van deze externe sites.
De site heeft geen pagina met externe links. Aan verzoeken voor het opnemen van links naar websites van externe organisaties kan niet voldaan worden.

Gebruik beeldmateriaal

Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan het logo van Romeins Kwartier Heerlen of partners te voeren. Ook foto’s en andere afbeeldingen die op deze website gebruikt worden, mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt.